ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕΣ

Σε ειδικό τμήμα του εργοστασίου μας παρασκευάζουμε ισορροπιστές για όλα τα είδη παραγωγικών ζώων.

- Ισορροπιστής Αγελάδων Υψηλής Γαλακτοπαραγωγής
Ultra Milk
Η σύνθεση βιταμινών και ιχνοστοιχείων του ισορροπιστή Ultra Milk, σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό συμμετοχής μαγιάς, έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες μιας γαλακτοπαραγωγής αγελάδας, αλλά και να μεγιστοποιήσει τη παραγόμενη ποσότητα γάλακτος.


- Ισορροπιστής Αιγοπροβάτων
 Enovit
Ο ισορροπιστής Enovit χρησιμοποιείται στα αιγοπρόβατα και τα νεαρά αμνοερίφια. Βελτιώνοντας τη γαλακτοπαραγωγή, τη γονιμότητα και την αναπαραγωγή, διασφαλίζει την υψηλή παραγωγικότητα των ζώων και την υγεία τους.

 Enovit Booster
Ο ισορροπιστής Enovit Booster είναι ισορροπιστής αιγοπροβάτων υψηλής γαλακτοπαραγωγής, με ειδικό επιπλέον πρόμιγμα στοιχείων για την ενίσχυση των ζώων στην απαιτητική περίοδο των οχειών.


- Ισορροπιστής Μόσχων Πάχυνσης
Bonomax
Περιέχοντας χηλικές μορφές απαραίτητων ιχνοστοιχείων για καλύτερη απορροφητικότητα, πρόμιγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων για βελτίωση της ημερήσιας αύξησης βάρους, αλλά και σόδα για την καλύτερη πέψη και απορρόφηση των βασικών τροφών, ο ισορροπιστής μόσχων Bonomax, εγγυάται την υγεία και ανάπτυξη των ζώων σας.


- Ισορροπιστές Χοίρων
Διατίθενται ισορροπιστές για:
χοιρομητέρες-κάπρους, απογαλακτισμού χοιριδίων και προπάχυνσης-πάχυνσης χοίρων.


- Ισορροπιστές Πτηνοτροφίας
Διατίθενται ισορροπιστές για:
νεοσσούς και πουλάδες ωοτοκίας, όρνιθες ωοτοκίας.


Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς
Εκτός των παραπάνω ισορροπιστών, κατόπιν παραγγελίας, μπορούμε να παρασκευάσουμε ισορροπιστές, ειδικά προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες.