ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγροτών Σερρών» διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας, παραγωγής σύνθετων ζωοτροφών, για όλα τα είδη παραγωγικών ζώων.

Χρησιμοποιώντας τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες που παράγει η Σερραϊκή γη και η ελληνική ύπαιθρος, παράγουμε σύνθετες ζωοτροφές που εξασφαλίζουν την υψηλή παραγωγικότητα των ζώων σας.
Το εργοστάσιο μας έχει ειδικό τμήμα παρασκευής ισορροπιστών για όλα τα είδη παραγωγικών ζώων. Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες παρασκευής βιταμινών και ιχνοστοιχείων, εξασφαλίζουμε άριστης ποιότητας προμίγματα, εξειδικευμένα για τις δικές σας ανάγκες.
Εκτός των σύνθετων ζωοτροφών και των ισορροπιστών, διαθέτουμε όλα τα είδη πρώτων υλών που χρειάζεται ο Έλληνας κτηνοτρόφος (καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, σογιάλευρο, ηλιάλευρο, μηδικάλευρο, πίτυρα, κ.ά.), αλλά και πλήθος άλλων βοηθητικών-συμπληρωματικών υλικών (πρόσθετα ζωοτροφών), όπως: σκόνες γάλακτος αραίωσης-φυράματος, πλάκες λείξεως, φυτικές πρωτεΐνες, κ.ά..
Διαθέτουμε επίσης σκυλοτροφές και γατοτροφές ξηρής μορφής, από διακεκριμένους οίκους παρασκευής της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Εργοστασίου μας, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου, παρέχει συνεχώς συμβουλές σε επίπεδο διατροφής, διαχείρισης και κτηνιατρικής φροντίδας στους πελάτες της.
Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες εξελίξεις του κλάδου και στηρίζουμε κάθε νέα προσπάθεια. Δημιουργούμε σιτηρέσια ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και τις εξυπηρετούμε άμεσα. Αυτές οι αρχές μας οδήγησαν στη κατασκευή ειδικού τμήματος ισορροπιστών, στην παραγωγή ζωοτροφών σε μορφή κόκκων (τραχανά) και πολλών άλλων προϊόντων.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα κτηνοτρόφου.